הריון ???? לחוצה מאוד!!!!!!!

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

25/03/2009 | 12:51 | מאת: לילי

שלום רב, מצטערת מראש על אורך השאלה. וסת אחרונה - 02/03/09. ביצעתי בדיקת בטא בתאריך 22/03/09 - יצא: 2700 ובדיקת בטא חוזרת בתאריך: 24/03/09 ויצא: 4300. בתאריך 20/03/09 ביצעתי בדיקת אולטרסאונד ע"י הרופא המטפל שציין כי שק ההריון אינו תואם את תאריך הוסת האחרוני (להערכתו בדובר בהריון בערך בין - 4 -3 שבועות. בתאריך 22-24/3/09 ביצעתי אולטרסאונד כל יום מאחר ואני סובלת מדימומים שנעים בין דם טרי לבין דם קרוש. וכן אחת מבדיקות האולטרסאונד נאמר ע"י הרופא כי ישנו שק הריון הגדל במילימטר - ואין עדיין כל תוכן- וכי הוא אינו רואה סימני דם. מה לעשות? האם יש צורך לחכות עוד מס' ימים או לבקש להרופא הפניה לביצוע הפלה? האם ישנו סיכוי שאכן ישנו הריון שעוד יתפתח??? תודה מראש!

27/03/2009 | 12:40 | מאת: ד"ר אריה שחר

מומלץ לבצע US בהפרש של 5-6 יום כדי לצפות באם ההריון גדל ותקין

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה