cmv בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

25/03/2009 | 08:42 | מאת: ויקי

שלום... מה אומרות התוצאות הבאות? הודעות לבדיקת CMV IgM חיובי חלש יש לפנות בהקדם לרופא המטפל בנוסף ראה תוצאת CMV IgM Additional assay POSITIVE יש המשך לתוצאות... CMV IgG Avidity 40% מומלץ מעקב - equivocal :ערכי ייחוס IgG with low avidity: 35%-קטן מ IgG with high avidity: 45%-גדול מ CMV IgG 213.1 AU/ml גיל ההריון עכשיו שבוע 6, הבדיקה נעשתה בשבוע 4, שנה לפני כן התוצאה היתה שלילית. חליתי בדיוק כמה ימים אחרי ה"ביוץ"...האם יש צורך בהפסקת הריון? האם יש סכנה ממשית לעובר?

27/03/2009 | 11:14 | מאת: ד"ר אריה שחר

מומלץ לפנות למומחה למחלות זיהומיות לקביעת מועד הזיהום וההשלכות על ההריון

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה