שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

23/03/2009 | 22:34 | מאת: שירי

ד"ר נכבד/ה, היום עשיתי בדיקת דם B-HCG ויצא תוצאה 1000. אז הסקתי שאני בהריון? המחזור האחרון היה ב-18/2, דהיינו היום זה היום ה-34. ביום שישי הקרוב, קבעתי תור לרופא הנשים שלי ואני מניחה שהוא ירצה לבצע אולטראסאונד וגינלי על מנת לראות את שק ההריון. שאלתי היא : האם הרופא יוכל לראות קיומו של שק הריון? או שעדיין מוקדם?! לגשת לרופא, ועלי להמתין לפחות עוד שבוע (שאהיה בהריון 6 שבועות לפחות), על מנת שיוכל לאבחן את הריון, לראות ולבדוק תקינותו? אודה על תשובתך בהקדם. בתודה ובברכה.

26/03/2009 | 03:45 | מאת: ד"ר אריה שחר

את בהריון וביום שישי צריך כבר לראות שק הריוני ב US. עדיין לא יראה עובר.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה