מאמץ בשירותים ונזק לעובר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

23/03/2009 | 16:05 | מאת: אפרת

אני סובלת מעצירות קשה לכל אורך ההריון עד כה, אני בשבוע 26. האם העובדה שאני לוחצת חזק ומתאמצת בשירותים עלולה להזיק לעובר?? שאלה נוספת, בעקבות המאמץ הנ"ל נהיו לי כמו גושים או נפיחות בפתח הנרתיק וזה לא מאפשר לקיים יחסים וכן כואב בזמן המאמץ להתפנות. האם התופעה חריגה? מה עליי לעשות

26/03/2009 | 03:38 | מאת: ד"ר אריה שחר

באישה בריאה והריון תקין אין השפעה ללחץ בשירותים על העובר הנפיחות בפתח הנרתיק יכולים להיות דליות - מומלץ להיבדק וניתן לעזור לך עם העצירות ועם הלחץ

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה