נוגדנים לאבעבועות רוח

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

21/03/2009 | 12:42 | מאת: מיכל

שלום רב במסגרת בדיקות שאני עורכת לפני הריון יצאה לי תוצאה שיש לי נוגדנים גבוהים מעל הנורמה אבל ליד היה כתוב igg לפי הבנתי זה מסמן הדבקות ישנה. אם כך כיצד ניתן להסביר שיש לי נוגדנים מעל הנורמה?? מה זה אומר מבחינתי?? הרי נדבקתי רק בילדות ואילו זה היה הדבקות נוספת לאחרונה זה היה מסומן ב igm האם אני צודקת? האם יש צורך לעשות משהו? האם ניתן לנסות להרות?

מדובר בחסינות שיש לך, את דומה לאוכלוסיה הכללית , וזה דבר חיובי

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה