שקיפות עורפית

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

19/03/2009 | 20:17 | מאת: גלית

שלום אני בשבוע 12+5 ואני בת 37 ו10 חודשים. לפי גיל הסיכוי לדאון 1:176 עובי שקיפות 2.5 מ"מ, לפי גיל ובדיקה סיכוי 1:106 1) על בדיקת דם אני מוותרת לאור התוצאות. מקווה שאני עושה בחכמה. מה אתה אומר??) אני ממש בלחץ . בכל מקרה אעשה מי שפיר אבל התוצאה נראית לי ממש לא טובה. מה דעתך? 2) הרופא אמר שנצפה גשר אף ושהעובר נראה תקין. אבל אני ממש לא מעודדת מהתוצאות. איך הוא יכול לומר "תקין" עם תוצאה כזאת של 2.5 מ"מ? אציין גם שלקח לרופא ממש מלא זמן למדוד את השקיפות והוא עשה את הבדיקה וגינלית וביטנית לסרוגין 4 פעמים. 2) הרופא אמר שזה בן ב 80%. האם בכלל ניתן לראות בשלב זה את מין העובר?? הרי גם לבנות יש צ'ופצ'יק בשלב זה.... אודה לתשובתך בהקדם, אני מאוד לחוצה :-(((

לגילך יש תרומה גדולה לתוצאה שקיבלת, בכל מקרה עליך לבצע מי שפיר עקב גילך, עד 3 מ"מ בשקיפות עורפית בשבוע כמו שלך נחשב לנורמה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה