האם מותר להניק בזמן לקיחת סטאואידים???

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

19/03/2009 | 08:53 | מאת: כלנית

שלום, אני אישה הרה בשבוע 30 ומקבלת סטאודיאים בעקבות זה שגוף שלי פיתח נוגדנים להריון. אני מטופלת מזה כ 6 חודשים ע"י פדניזון בקצב של עליה וירידה במינון בהשגחת רופא עור ורופא נשים. אני פונה בשאלה האם לאחר הלידה (כמובן שאת הסטראודים אני אקבל עד אחר הלידה כשבועיים בערך) האם מותר לי להניק את התינוק? אם זה משפיע אליו? וכיצד? אשמח לקבל את תגובתכם בעיניין. תודה מראש.

מותר להניק עם סטרואידים, בכל מיקרה עליך להתיעץ עם הרופא לגבי הצורך בהמשך הטיפול אחרי לידה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה