תזמון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

18/03/2009 | 23:58 | מאת: ClickRisk

תודה רבה על התגובות לשאלות הקודמות, כעת חדשות :-) 1. חלבון עוברי / תבחין משולש / תבחין מרובע : הבנתי שמומלץ לבצע בשבוע 17 בדיוק, האם הכוונה ל 17+0 או לכל השבוע ? 2. האם גם למי שמתכוונת לבצע בכל מקרה מי שפיר, כדאי להוסיף גם אינהיבין A לתבחין המשולש (ההופך אותו למרובע) ? 3. האם ניתן לבצע מי שפיר בשבוע 16+0, והאם יש בעיה לבצע זאת לפני חלבון עוברי/תבחין משולש ? (או שנכון שעדיף לבצע את מי השפיר לאחר התבחין המשולש, ע"מ שלא יטה את התוצאות) 4. מי זכאי לעשות מי שפיר ללא תשלום ? והאם כאשר הרופא הפרטי בסקירה המוקדמת אומר שכדאי אולי לשקול מי שפיר, זה מספיק כדי להיות זכאים למי שפיר ללא תשלום ? 6. במידה ונעשה מי שפיר באופן פרטי, האם ביכולתינו לבחור באיזו מעבדה יתבצע ניתוח תוצאות הדגימה ? (הכוונה היא למכון/מעבדה שבה מגדלים את התרבית במשך כשבועיים וכו') 7. קיבלתי המלצות על ד"ר ליפיץ לדיקור מי שפיר, מישהו יכול לספק פרטים כגון האם הפרטי של הרופא, מהיכן הוא, היכן הקליניקה ומה העלות ? תודה רבה !

שאלותיך יסודיות מדי וממליץ לך להיועץ באופן מפורט כולל כל שאלותיך עם מי שתבחרי לבצע את הדיקור כיון שהתשובות עשויות להשתנות בין הרופאים השונים

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה