Streptococcus B

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

13/03/2009 | 19:52 | מאת: מאיה

בשבוע 29 נמתא החיידק בשתן, קיבלתי אנטיביוטיקה 5 ימים. עכשיו אני בשבוע 38 ותוצאות בדיקת שתן הראו שוב על המצאות החיידק. משטח בנרתיק בשבוע 35 היה תקין. האם אני צריכה להודיע על כך לצוות המיילד? לפי הרופא שלי אין סכנה אם החיידק בשתן.

עליך להודיע לצוות בחדר לידה מאחר ואת צריכה לקבל אנטיביוטיקה בזמן הלידה

15/03/2009 | 07:28 | מאת: מאיה

הלידות שלי מאוד מהירות (לידה אחרונה לא הספקתי להגיע לבי"ח) מה ניתן לעשות במצב כזה? תוך כמה זמן צריך לקבל את האנטיביוטיקה? תודה מראש

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה