לא מבינה באיזה שבוע של ההריון נמצאת!

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

12/03/2009 | 20:14 | מאת: זיוית רני

שלום רב! אני בתחילת הריון. את הוסת האחרונה קיבלתי 26.1.09 (כשיש לי בעיית דימומים והמחזור נמשך עד 9.2) כך שיכול להיות שהיו דימומים מצוואר הרחם במשך ארבעה ימים (כי אלו היו רק טפטופים קלים) ואז הגיע מחזור חזק מאוד שנחלש בהדרגה והסתיים ב- 9.2 . מאז לא קיבלתי מחזור ובדיקת דם מראה כי אני בהריון. בשבוע הבא יש לי תור לרופאת נשים. אז כרגע אני אשמח לדעת באיזה שבוע אני לאור הבלבול... בתודה מראש זיוית.

לא ברור, יש לבצע US , למדוד את העובר ועל פיו לקבוע

14/03/2009 | 10:04 | מאת: tuly82

לפי מחשבון הריון את היום (14/3) בשבוע 6 + חמישה ימים. תגשי בשבוע הבא לבדיקת US שם יידעו בדיוק את השבוע (סביר להניח שאם ההריון לא צעיר מידי כבר יראו דופק). אם הרופא ייתקן את גיל ההריון - תשאלי אותו אם להמשיך בחישוב לפי ת.ווסת אחרונה (26/1) או לפני התיקון שהוא עשה.. בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה