CMV

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

08/03/2009 | 10:19 | מאת: ליטל

שלום ברצוני לברר אם יש צורך לחזור על בדיקת נוגדנים לCMV לפני תכנון הריון, אם ידוע שהייתי חולה בעבר? הבנתי שהסיכויים לפגיעה בעובר בהדבקה מישנית הם נמוכים, אבל גם שבמידה וידוע על הדבקה כזו בתקופה של פחות מחצי שנה לפני ההריון, כדאי לשקול אם בכלל להיכנס להריון. הרופא שלי לא מייחס לזה כל חשיבות ואומר שאבדק רק בעת כניסה להריון. הייתי שמחה לשמוע חוות דעת נוספת תודה

בדרך כלל הבדיקה מבוצעת התחילת ההריון, אך יש הגיון לבצע את הביקה כעת ועל פי התוצאות להחליט האם לדחות כניסה להריון במידה והתשובה חיובית

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה