סקירה ראשונה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

06/03/2009 | 10:05 | מאת: חגית

שלום, אתמול, שבוע 15 , עברתי סקירה ראשונה. הרופא אמר שהרחם מאוד גבוהה ולכן במהלך כל הבדיקה לחץ בחוזקה על הבטן בניסיון ל"הוריד" מעט את העוברית למטה. כתוצאה מהלחיצות החזקות נוצר שטף דם חיצוני על הבטן וכמו כן, עד עכשיו כואב לי במקום מסויים ( במקום של השטף דם) - האם שטף דם כמתואר הינו דבר סביר במהלך הבדיקה ? זה לא מסוכן לעוברית ? תודה, חגית

07/03/2009 | 12:35 | מאת: ד"ר אילון לחמן

חגית שלום. אם מדובר בשטף דם חיצוני בעור הבטן,אין סיכון לעוברית.הייתי אבל בכל זאת ממליץ שתגשי להיבדק על מנת להסיר כל ספק.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה