זקוקה להסבר.

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

04/03/2009 | 15:51 | מאת: פנינה

לצוות הרפואי שלום. אני בת 29 הריון ראשון , שבוע 4 .4 הריון תוך רחמי. לאחר טיפול באיקוקלומין וזריקה . מזה חמישה ימים הפרשות חומות, בכמות מעטה . ירידה של E-2 תוך 4 ימים מ195 ל 183 ירידה של פרוגסטרון תוך 4 ימים מ 8.42 ל 6.06 בטה ממשיכה לעלות ועומדת על 2985 שאלתי היא: האם הערכים המוכים של פרוגסטרון וE-2 + ההפרשה החומה מרמזים על בעיה בעובר ? מה אמורים להיות הערכים התקינים של מדדים אלו? האם ניתן לעשות משהו על מנת לעלות את הערכים? תודה

05/03/2009 | 12:28 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לפנינה שלום. החשוב כעת הוא המעקב אחר ערכי הבטא.הפרוגסטרון והאסטרוגן בשלב זה הם מעט פחות חשובים.המשיכי מעקב אחרי הבטא תוך התיעצות עם רופאך וכן מעקבבדיקת על- קול.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה