המשך לשאלתי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

03/03/2009 | 12:48 | מאת: ליהי

שלום שוב ותודה על היענותך המהירה! אני לא מניקה מהשד, אני שואבת את החלב שלי כמה פעמים ביום ומשלבת עם תחליף חלב. ואני מבינה שהתרופה מותרת בהנקה? השאלה האם ניתן להמתין שהרחם יתכווץ מעצמו עוד כמה שבועות או שעדיף לקחת את התרופה בכל מקרה כדי למנוע סיבוכים אפשריים? שוב תודה לך!

05/03/2009 | 12:13 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לליהי שלום. המלצתי לא להמתין אלא כבר לטפל.את יכולה כמובן לחזור לרופאך ושוב להתיעץ עמו.כי אצלו כל הנתונים.הסיבה לטיפול עכשיו היא למנוע סיבוכים עתידים.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה