האם אני בהריון?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

02/03/2009 | 17:11 | מאת: צליל

אני בת 33 והמחזור שלי אינו סדיר. יש לי איחור של 5 ימים במחזור ועשיתי אתמול והיום בדיקות דם להריון. אתמול התוצאה היתה 3. והיום התוצאה היא 4. האם הערכים האלו נורמליים במידה והמחזור אינו סדיר? האם אני בהריון? האם ההריון אינו תקין? אודה לכם על תשובתכם המהירה...כי אני קצת מודאגת....

03/03/2009 | 12:02 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לצליל שלום. תשובה חיובית להריון נחשבת רק כשהערכים בתוצאת בדיקת הדם הם מעל 25.אם המחזור מתעכב, כמובן לחזור על הבדיקה.

03/03/2009 | 12:09 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לצליל שלום. התשובה של בדיקת הדם נחשבת חיובית כאשר הערכים מעל 25.אם המחזור מתעכב נא לחזור על הבדיקה בעוד מס ימים.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה