קרישיות דם

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

27/02/2009 | 18:01 | מאת: smadar

שלום אני בשבוע ה12 בת 31 לאחר 2 הפלות עם הסטוריה זו החליט רופא הנשים שלי להפנות אותי לבדיקת קרישיות דם במהלך ההמתנה לתשובה נודע לי כי אני בהריון ולכן הרופא החליט לתת לי זריקות קלקסן עם קבלת התשובות התברר כי הכל תקין ואין לי בעיה זו,אך הומלץ לי להמשיך את הזריקות עד לשבוע זה . האם זה בסדר להפסיק בפתאומיות את הזריקות? הודה לתשובה מהירה שכן הפסקת הזריקות החלה .

01/03/2009 | 11:40 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לסמדר שלום. אין כל בעיה בהפסקת הזריקות.הרופא שלך נהג כמקובל ומתוך דאגה לגורל ההריון החליט על הקלקסן עד קבלת התשובות.אם אין צורך -אין צורך להמשיך.לא נגרם כמובן שום נזק. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה