שאלה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

25/02/2009 | 19:34 | מאת: רינת

שלום, אני בתחילת ההריון השלישי שלי, שבוע 10. מה שמטריד אותי קצת זה שבשני ההריונות הקודמים היו לי בשלב זה בחילות, הקאות, עייפות והרגשה כללית לא טובה. בהריון הנוכחי אין לי תופעות לוואי כלל. האם זה מצב נורמלי? היתכן שאת ההריון הזה אעבור ללא תופעות הלוואי? אודה על תשובתכם.

26/02/2009 | 13:57 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לרינת שלום. אם הבדיקות מראות שההריון מתפתח כיאות וצמיחת והתפתחות העובר הינה תקינה,אז על מה להלין?נקוה שהכל יעבור בשלום והמשך ההריון יהיה קל ונעים. בברכה.

26/02/2009 | 14:18 | מאת: חן

הי קראתי את ההודעה שלך..זה מצחיק כי לי השני ההריונות הקודמים לא היו בחילות כלל והרגשתי מצוין ובהריון השלישי הרגשתי את התופעות לוואי טוב מאוד...ד"א יש לך בנות או בנים?

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה