רמת הורמון ביתא צפויה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

17/02/2009 | 06:20 | מאת: מאיה

בשל הנקה, לא קבלתי ווסת זמן רב. בגלל "תחושת בטן" לפני 3 שבועות עשיתי בדיקת הריון ביתית והיא היתה שלילית. עשיתי שוב בדיקה לפני 8 ימים ולשמחתי היא יצאה חיובית, אך ב-US ואגינאלי למחרת לא ראו דבר. מחר אלך לבדיקת דם, ורציתי לשאול מה רמת ההורמון הצפויה (סביר שאני בשבוע 5-6).

17/02/2009 | 17:11 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי מאיה הורמון הבטא הוא בערך סביב 100 ביום האיחור - כלומר שבוע 4, ואחר כך מכפיל עצמו כל יומיים בערך עד שבוע 7. אבל, לא ניתן לקבוע גיל הריון על פי בטא אלא על פי גודל העובר לכשיופיע. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה