בעל עם cnv והריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

15/02/2009 | 20:12 | מאת: מירית

בעלי חלה בcmv לפני חודשיים ואני מתכננת הריון האם יש סיכון בכניסה להריון כעת או לחכות חצי שנה עד שהחיידק יצא מהגוף

16/02/2009 | 15:45 | מאת: גל

הייתי רוצה לדעת אם בן זוגי חולה כרגע בCMV ולי יש נוגדני IGG למחלה האם ישנה סכנה לעובר בכניסה להריון בתקופה זו כשמחלתו פעילה? ומה הסיכון שהדבק במחלה שנית? בתודה מראש, גל

16/02/2009 | 22:17 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי גל CMV יכול להתעורר בגוף בשנית לאחר שחלית בעבר אבל במקרה זה סיכויי הפגיעה בעובר מזעריים בייחוד אם מדובר לאחר שבוע 14. בהצלחה

16/02/2009 | 22:19 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי מירית וירוס ה- CMV יכול להיות מסוכן בהדבקה ראשונה בתחילת הריון. אם כבר נחשפת לוירוס בעבר - וזאת תדעי על סמך בדיקות דם, הרי שאין צורך להמתין. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה