הריון לאחר הפלה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

13/02/2009 | 20:58 | מאת: מירית

אני אחרי הפלה שניה האחת כימית והשניה עקב עובר ללא דופן ובוצע בגרידה מתי כאדי לנסות שוב להכנס להריון והעם לבקש לערוך בדיקה לקרשות דם לפני הכניסה להריון מצתנצלת על ריבוי השאלות אך זה חשוב לי ומה קורה עם הכנס להריון לפני מחזור ראשון?

14/02/2009 | 23:31 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי מירית מקובל להמתין לפחות וסת אחת לפני כניסה נוספת להריון ויש הממליצים על 3 חודשים המתנה. בירור לקרישיות יתר מבוצע לרוב לאחר שלוש הפלות רצופות. לא לשכוח חומצה פולית. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה