פרוגסטרון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

12/02/2009 | 18:59 | מאת: א

אני מסיימת עכשיו שבוע תשיעי. ראו דופק לפני שבועיים וחצי, אני מקבלת תמיכה של 200 מ"ג פרוגסטרון פעם ביום בגלל שלב לוטאלי קצר. עשיתי בדיקת פרוגסטרון ויצא 110. האם תקין? לא נמוך מדי? מתי אני אמורה לסיים את התמיכה? אני קצת בלחץ אם אפשר בכלל להפסיק תמיכה

14/02/2009 | 23:22 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי א לרמת הפרוגסטרון בדם אין קשר ישיר ליעילות הטיפול. סביב השבוע שאת נמצאת בו השליה מקבלת את תפקיד התמיכה ואפשר להפסיק את התמיכה אם כי יש רופאים שממשיכים לכל אורך הטרימסטר הראשון. היוועצי ברופא שלך. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה