חלבון עוברי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

12/02/2009 | 08:43 | מאת: בלה

שלום רב אני בשבוע 16 אחרי IVF אמורה לעשות בדיקת חלבון עוברי בשבוע 17+ , תאריך הוסת האחרונה מחושב שבועיים לפני השאיבה. בסקירה שעשיתי נמצא שהעובר גדול בשבוע מהתאריך שנקבע, האם צריך לחשב שבועות לפי האולטרסאונד או לפי תאריך וסת אחרונה (שבועיים אחורה מהשאיבה)? האם זה יכול לסלף את תוצאות הבדיקה? תודה

12/02/2009 | 14:02 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי בלה בהפריה חוץ גופית יודעים במדוייק את התאריך - שבועיים לפני השאיבה ואין לשנות זאת על פי על שמע. גיל הריון משפיע על פיענוח תוצאות הבדיקה. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה