האים מותר????

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

15/04/2007 | 16:37 | מאת: סיגל

שלום פרופסור מוטי,רציתי לברר לגבי הליכה למקוה בהריון,בשבוע 8 היו לי דימומים,שנבדקו והכל היה תקין ב"ה עים העובר,אני ובעלי שומרים נידה,כאשר התיעצתי עים רב לגבי המקוה,העדיף שאני אברר עים רופא מוסמך האים מותר לטבול בשבועות צעירים או עדיף שלא,היות והרופא היה בח"ול,והפורום לא היה קיים,לא התיעצתי ולא הלכתי למקוה,כיום אני בשבוע 14 האים מותר לטבול?או שאחכה לחודשים מאוחרים?. בברכה סיגל

19/04/2007 | 17:31 | מאת: ד"ר אריה שחר

סיגל שלום אין מניעה מטבילה במיקוה בהריון, את כבר 6 שבועות לאחר האירוע של הדימום - גם מבחינה הלכתית, ככל הידוע לי - אין מניעה בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה