מסוכן ?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

08/02/2009 | 22:31 | מאת: Certificate

לא תחליף כמובן לייעוץ, אלא לידע כללי : 1. האם חשיפה והדבקות בשחפת עלולה להזיק לעובר במהלך ההריון ? (הכוונה היא במידה והאישה רק נשאית של המחלה, שלא התפרצה) 2. האם אישה הרה שהינה נשאית שחפת (בין אם עוד טרם ההריון, ובין אם נדבקה במהלכו) אמורה לבצע בדיקות מסויימות / להיות במעקב מסויים ? 3. האם יש לקבל טיפול תרופתי (אנטיביוטיקה) ברגע גילוי ההדבקות, או להמתין לטיפול שיבוצע לאחר ההריון ? 4. במידה והמחלה מתפרצת במהלך ההריון, מה הסכנה לעובר ? 5. במידה והמחלה מתפרצת במהלך ההריון, האם מחייב הפסקת הריון ? נטילת אנטיביוטיקה ? רק מעקב ?

שאלותיך לא מתאימות לפורום אלא ליעוץ נרחב מסודר מול רופא מטפל

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה