בטא לאחר הפלה טבעית

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

08/02/2009 | 14:58 | מאת: מנור

שלום רב, בשבוע החמישי להריוני החל דימום שסופו הפלה טבעית. כמה ימים לאחר מכן הבטא הייתה שלילית לחלוטין (2>). שאלותיי להלן: האם הבטא השלילית הינה הסמן לכך שההפלה הושלמה? הרופא שלי אמר כי אין כל מניעה מכך שאנסה להרות כבר החודש (אם יתרחש ביוץ), אך האם אין צורך בבדיקה נוספת בכדי לוודא שההפלה אכן הושלמה ולא נותרו כל חומרי הריון? תודה רבה.

בדרך כלל שבועיים אחרי ההפלה הבתא שלילי, המלצתי להמתין מחזוריות שלמה ואז לנסות להרות

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה