beta

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

07/02/2009 | 22:44 | מאת: אפרת

שלום, אני בת 31.5 וכרגע נמצאת בתחילתו של הריון שני (כשבוע 7/8 בערך), מחזור אחרון היה ב 11/12, באולטרסאונד שביצעתי לפני כשבוע וחצי לא נמצא דופק בשק ההריון, על כן עשיתי בדיקת דם beta. בבדיקת הדם האחרונה (5/2) התוצאה היתה 32413, בבדיקה הראשונית מתאריך 18/12 התוצאה היתה 10577, ביום ראשון, מחר, אבצע עוד בדיקת דם וביום שני אחזור לרופא על מנת לקבוע מה עושים. הרופא שלי אומר שבכל זאת יש התפתחות כלשהי, כיון שיש שק הריון (מה שהוא לא ראה בתחילת ההריון) אודה לך אם תוכל לומר לי מה פירוש תוצאת הבדיקה נכון לעכשיו, אני לחוצה כדי לחכות ליום שני, לניתוח הבדיקות אצל הרופא שלי והאם יש סיבה להילחץ, תודה רבה

בשלב שבו רואים עובר בשק אין יותר משמעות לבתא , הביקורת היא רק US לבדוק נוכחות של דופק בעובר

14/02/2009 | 04:02 | מאת: מאיה

כמה מוקדם הצלחת לראות שק עובר ב-US? אני עשיתי בדיקת שתן שהראתה תוצאה חיובית, אך באולטרסאונד ואגינלי לא ראו שק הריון ולכן אני מוטרדת.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה