כאבים בטן עליונה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

04/02/2009 | 09:43 | מאת: ענבל

אני כרגע בשבוע 37. בימים האחרונים התחלתי לסבול מכאבי בטן חזקים מאוד בבטן עליונה (בעיקר בצד ימין והמרכז). לפעמים תחושת הכאב מלווה בתחושה של "שורף"... בבדיקה אצל הרופא נראה שהכל תקין מבחינת הרחם והעובר ונאמר לי כי כנראה שלאיברים הפנימיים כבר אין הרבה מקום ולכן הלחצים. העניין הוא שהכאבים רק מחמירים ואיני בטוחה אם אצליח להחזיק ככה מעמד עד הלידה שיכולה להיות כל יום אבל גם יכולה להיות עוד 3 שבועות..... הבנתי כי גם אם קיימת איזושהי בעיה באחד האיברים הפנימיים זה לא משהו שיבדקו ויטפלו בו כרגע, אבל השאלה היא מה בכל זאת ניתן לעשות?

אם הרופא הבודק אותך אין לו פיתרון , לבטח דרך האינטרנט לא נימצא פיתרון

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה