בדיקת הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

02/02/2009 | 15:10 | מאת: אסתי

רציתי לדעת האם ניתן לבצע בדיקת הריון לפני האיחר בוסת? (אני צריכה לקבל ביום חמישי/שישי) במידה ואני לא בהריון, האם אוכל לחזור ליטול גלולות באפון זמני, כדי לדחות את הוסת בכמה ימים עקב נסיעה לאילת?

השילוב בין 2 בקשותיך לא מוצלח מאחר ובדיקת הריון הכי מוקדמת שניתן לבצע היא יומיים לפני הווסת המיועד, לעומת זאת דחיית ווסת מוצלח קורא רק אם מתחילים לקחת תרופה 5-7 ימים לפני הווסת המיועד

02/02/2009 | 18:08 | מאת: אסתי

הבנתי, תודה. בלי השילוב- יומיים לפני האיחור, אפשר לבדוק בערכת בדיקה רגילה? זה אמין? מה הסיכוי ל- false negative?

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה