2 שאלות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

29/01/2009 | 11:12 | מאת: שרית

שלום, 1) בשבוע 5 (+ 4 ימים) הבטא היתה 11,388. 6 ימים לפני כן הבטא היתה 1050. האם העלייה תקינה? (כי לפי חישוב שלי הבטא היתה צריכה להיות 8400 בערך) 2) האם ניתן לעבור טיפול שורש בשלב זה של הריון כולל הרדמות וצילומי רנטגן או שעדיף לחכות לשליש השני ולבצע את הטיפולים? תודה, שרית

30/01/2009 | 09:15 | מאת: ד"ר אריה שחר

עליה ברמות ההורמון זה לא תמיד בכפולות - העיקר שיש עליה - תבצעי US לגבי טיפול שיניים מומלץ להתיעץ עם רופא השיניים לגבי דחיפות הטיפול ואם ניתן לדחות לאחר שבוע 12

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה