סקירת מערכות מאוחרת

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

28/01/2009 | 13:42 | מאת: אורית

שלום, אני בשבוע ה- 17 ומתלבטת איפה לבצע סקירת מערכות מאוחרת. יש אפשרות לבצע את הבדיקה דרך מכבי, או דרך מכון פרטי. האם זה משנה? האם התוצאות במכון יותר אמינות/מפורטות? דבר נוסף, כל כמה זמן מותר לבצע אולטרסאונד? והאם הוא עלול להזיק לעובר? חשבתי לבצע את הבדיקה במכבי ובמידה והבדיקה שלהם לא תספק, ללכת למכון פרטי באותו השבוע. האם זה מותר? תודה

28/01/2009 | 15:00 | מאת: ד"ר אריה שחר

US לא מזיק הגישה שלך היא העדיפה - לבצע בקופה ואם לא מספק לבצע פרטי

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה