כאב מתחת לחזה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

28/01/2009 | 11:59 | מאת: טליה

שלום. אני בשבוע 27 להריון. מזה כמה שבועות שמלווה אותי כאב כמעט קבוע (נעלם רק לכמה שעות בבוקר וחוזר עד הלילה). הכאב הוא מאוד נקודתי וממוקם בקצה העליון של הבטן, ממש צמוד ומתחת לחזה, מצד ימין. אפשר ממש להגדיר נקודה ספציפית, קטנה מגודל אגרוף, שבה אני חשה את הכאב. חשבתי שאולי התינוקת לוחצת שם על משהו אבל זה נמשך באופן רציף כבר כמה וכמה שבועות והיא הרי משנה תנוחות. בעמידה יש הקלה מסויימת בכאב אבל הוא לא נעלם. בזמן ישיבה (אני עובדת משרה מלאה מול מחשב כך שאני יושבת הרבה) הכאב הוא החזק ביותר. לאחרונה מופיעים גם מעין גלים של התגברות הכאב. באולטראסאונד לא נצפה שום דבר מיוחד. האם סוג כזה של כאב הוא נפוץ? מה ניתן לעשות? תודה מראש על התשובה!

28/01/2009 | 14:56 | מאת: ד"ר אריה שחר

כאב בבטן ימנית עליונה דורשת התיחסות של שלילת מקור הכאב - כבד , כיס מרה וכו ממליץ לפנות לרופא מטפל להתרשמות ובירור בהתאם

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה