פטריה בהריון - דחוף

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

28/01/2009 | 07:15 | מאת: גלי ב.

שלום רב, אני בשבוע 12 , אתמול התחילה לה צריבה נוראית באיבר המין שכנראה מקורה בפטריה. הרופא שלי מקבל רק ביום חמישי. בנתיים על מנת להקל שמתי משחה בשם: hydroagisten, מקווה שלא עשיתי נזק, האם השימוש במשחה מותר בהריון? מה ניתן לעשות להקלה עד שאלך לרופא? כל סיוע יתקבל בברכה, תודה, גלי ב.

28/01/2009 | 14:53 | מאת: ד"ר אריה שחר

עדיף רק אגיסטן אולם לאחר שבוע 12 ניתן גם הידרואגיסטן

30/01/2009 | 10:06 | מאת: רננה

על תכשיר הומאופתי טבעי של אלטמן- פרוביוטיק פמינה. לקחתי אותו בזמן הפטריה והיא אכן עזבה ולא מבקרת יותר ;-). ממליצה בחום.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה