דחוף טוקסופלסמה חיובי !!!

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

27/01/2009 | 23:05 | מאת: רומי

שלום אשמח לדעת מה עליי לעשות בדחיפות הנה תוצאות הבדיקה: toxoplasmosis igg:26.2 toxoplasmosis igm: חיובי toxo sabin feld dye test: 31 גם ה cmv שלילי לגמריי מה הסיכויים לעובר בריא? לפי הבדיקות שלי האם יש לי סיכוי לנסות להציל את העובר האם קיים טיפול ? מה דרגת ההדבקות שלי בטפיל הזה אינני במגע עם חתולים.. האם זה אומר שנדבקתי ממש בתחילת ההריון? את הבדיקות עשיתי כשהיה לי 11 יום איחור ( יש לי מחזור של 28 יום) מה לעשות? ללכת ליעוץ גנטי או למומחה זיהומים? מבקשת את דעתך על התוצאות הללו ..תודה

28/01/2009 | 13:56 | מאת: ד"ר אריה שחר

ניתן לבצע בדיקת דם הבודקת אם הזיהום היה לאחרונה או לא יש טיפול אנטיביוטי שמוריד סיכון לפגיעה עוברית מומלץ לפנות עם התוצאות + הבדיקה שציינתי ( AVIDITY ) למומחה למחלות זיהומיות בהריון בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה