הריון תקין?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

26/01/2009 | 21:18 | מאת: רינת

שלום, אני בת 26 בהריון שני (הריון ראשון עברתי גרידה- עובר ללא דופק), המחזור האחרון שלי בתאריך 26.11.08, בתאריך 7.01.09 ביצעתי בדיקת HCG שתוצאתה 37557.9 MIU/ML , בנוסף ביצעתי אולטראסאונד ושם אובחן: גודל שק 15*21*20 מ"מ, MSD: 18.66 מתאים ל7 שב' (+/- 4 יום) WOOD אורך עובר 2 מ"מ מתאים ל (5)5 שב' (+/- 3 יום) HADLOCK לא נראה דופק לעובר,האם רמת ה HCG שלי מתאימה לשבוע (5)5 ? האם יש סיכוי שיהיה דופק לעובר? האם בדיקת האולטראסאונד נראית תקינה? בנוסף, ביצעתי בדיקת HCG נוספת בתאריך 14/01/09 ותוצאתה 92302.1 MIU/ML, הרופא שלי ,מבדיקת האולטראסאונד היחידה שעשיתי אומר שהאולטראסונד לא נראה טוב ורוב הסיכויים לגרידה נוספת. אני אמורה לעשות בדיקת אולטראסאונד נוספת רק בעוד שבוע כי אני לא רוצה לעשות בדיקת אולטראסאונד גניקולוגית,וביינתים אני בסך הכל מרגישה טוב ואין דימומים אבל יש קצת כאבי בטן ברמה בינונית בצד ימין של הבטן התחתונה לסרוגין. מה הסיכויים שההריון הזה תקין? בברכה, רינה

28/01/2009 | 13:33 | מאת: ד"ר אריה שחר

י עליה ברמות ההורמון ההריוני - סימן טוב אולם מומלץ לבצע US וגינלי - כבר צריך להיות דופק בהריון תקין

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה