לפני הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

23/01/2009 | 09:43 | מאת: לי

שלום, אני חודש וחצי ללא גלולות, לאחר מחזור של 25 ימים קיבלתי וסת אחרונה (ראשונה באופן טבעי) ב- 10.1, לפני כשבועיים. מיום שבת האחרון, היינו פעילים מתוך הנחה שהביוץ יקרה בימים אלה. לפי מחשבוני הביוץ - הביוץ היה אמור להערך ב- 21.1 ולפי הפרשות - הוא גם כנראה התרחש. אתמול בערב לפתע הופיע לי דימום קל מאד (רק בניגוב ניתן לראותו) בצבע אדמדם. מה זה יכול להיות? אני מעט לחוצה, אודה על כל תשובה שהיא והאם כדאי שאלך לרופא? תודה רבה מראש!

23/01/2009 | 09:56 | מאת: ד"ר אריה שחר

לעיתים בזמן ביוץ יכול להופיע דימום

23/01/2009 | 10:21 | מאת: לי

תודה רבה על תשובתך. אני מבינה שאין עלי לעשות שום דבר בנדון, להמשיך כרגיל? האם זה מצביע על משהו?

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה