חדשה פה,בקשה ענו לי פליייז,דחוף

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

22/01/2009 | 22:50 | מאת: אני

אני בת 29,נשואה 3 שנים ,מנסים שנתיים ,עברנו 4 הזרעות , וכרגע אני לפני הפריה ,וסת היתה ב16.11 17.12 השאלה היא:מתי היתי צריכה לקבל וסת בכלל? אני לקחתי סינרל מ5.1 במשך 3 פעמים בשבוע ,עדין לא קיבלתי וסת ,ועשיתי בדיקת הריון ב18.1 1)האם יתכן שעשיתי מוקדם מדי את בדיקת הדם ויתכן שלילי ? 2..)מה האפשרות שבמידה נעלמה הווסת ,זה מעכב את ההפריה לחודש ויותר?או שאין צורך בווסת ? ו3) אבקש לפי החישוב שלך בערך מתי היה ביוץ ?ע"פ נתוני התאריכים שנתתי לך ,כי יש לי תחושה שאני בהריון ,,, כי אני עייפה ,הרבה מתמיד, ואתמול היו לי כאבים חדים ביותר בטן תחתונה ,וזה היה כאב מוזר ,אך עדין אין וסת ,ואני ממשכיה עם סינרל .עד לשבוע הבא שאגש שוב לרופא,לבדוק בבקשה ענה על 3 השאלות

23/01/2009 | 09:37 | מאת: ד"ר אריה שחר

שוב לפנות לרופא מטפל שמכיר אותך ולפי בדיקה יוכל לענות על השאלות

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה