הריון צעיר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

22/01/2009 | 21:07 | מאת: מירית

אני בת 39 אמא לילד אחד בן שנה הריון ספונטאני ועכשיו לאחר הריון כימי נכנסתי מיד להריון ואני בשבוע 9 וחמישה ימים בשבוע 6.4 עשיתי u.s ונצפה שק הריון וחלבון עוברי ללא עובר הרופא אמר הריון צעיר ונתן לי לעשות שוב u.s לאחר שבועיים ועשיתי זאת אך לא נצפה קוטב עוברי ולא חלבון עוברי ונשלחתי לקבוע תור לגרידה אז יום לאחר מכן הגעתי לב"הח ושם נעשה לי שוב u.s ושם נצפה שק, חלבון,ועובר ללא דופק בקוטר2.2 לאור זאת נאמר לי לשוב לאחר שבוע לu.s וכך עשיתי ושם שוב נצפה שק,חלבון ועובר בקוטר 3 עם נקודה ללא דופק אז הרופא אמר לי לקבוע תור לגרידה אך בקש לעשות יומיים לפני שוב u.s השאלה שלי היא א.האם יש סיכויי לדופק כי הרי למה שלחו אותי לu.s עם לא? וב. האם עם יהיה דופק יש לעובר קטן סיכוי להוולד נורמלי מחכה לתשובה וסליחה על אורך השאלה.

23/01/2009 | 09:34 | מאת: ד"ר אריה שחר

3 שבועות לאחרשנראה שק ברחם ואין דופק עובר - ההריון אינו תקין

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה