שבוע 9 - US קבע שעובר קטן לגילו עם דופק חלש

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

15/01/2009 | 22:10 | מאת: דבי

מה הסיכויים האמיתיים שהוא ישרוד? אני בת 38. בריאה. אין לי תופעות הריון קלאסיות - גדלתי המון בחזה ובבטן.השדיים כואבים אם נוגעים. אין לי בחילות, מטילה הרבה שתן.קשה לי לישון בלילות. הבדיקות דם יצאו תקינות.... אשמח לשמוע דעות. אני מאוד מוטרדת....

אם העובר עם דופק אך קטן יותר, כנראה שהביוץ היה מאוחר יותר ולא כפי שאת דיווחת , ולא מדובר בעובר קטן אלא בגיל האמיתי של העובר ולגיל הריון זה יש להתייחס

16/01/2009 | 23:08 | מאת: דבי

טכנאית הUS נתנה תחושה של סופני. שההריון לא יחזיק מעמד. שגם יחסית לגיל צעיר יותר הדופק חלש מדי.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה