לא מקבלת ווסת

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

14/01/2009 | 22:49 | מאת: מאיה

הפסקתי להניק לפני כמעט 3 חודשים (לאחר 10 חודשי הנקה רציפה) ומשום מה אינני מקבלת ווסת. הייתי מעדיפה לתת לזה זמן עד שיגיע טבעי, אך אני רוצה לוודא שאינני חסרת אחראיות וצריכה להיבדק דחוף. בנוסף בקרוב ארצה להרות שוב, אז צריך ביוץ...תודה על העיצה.

15/01/2009 | 10:01 | מאת: צילה

לי קרה את אותו סיפור בדיוק ובדקתי וגיליתי שאני בהריון אז נראה לי ששווה לך לבדוק.

מדובר כנראה על חוסר ביוץ יתכן הורמונלי , ניתן להמתין אך חשוב לעשות ברור הורמונלי

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה