הריון.

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

14/01/2009 | 21:33 | מאת: אדווה.

שלום, קודם כל ברצוני לציין לשבח את המענה המהיר של צוות הרופאים לשאלות.(מה שלא קיים באתרים אחרים).תודה.תודה.תודה. שאלתי היא:מדוע צריכים לחכות מחזור אחד לפחות לאחר הפלה ואז לנסות להיכנס להריו,ן ולא מומלץ לנסות מייד?

חשוב שרירית הרחם תהיה חזקה ובעלת יכולת לקליטת העובר, במחזוריות הראשונה יתכן השפעות הורמונליות ממצב מקדים

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה