גלולת פרימור

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

13/01/2009 | 04:18 | מאת: אסתלה

שלום. אני גרה כרגע בחו"ל וילדתי לפני כחודשיים. משבועיים לאחר הלידה נטלתי גלולות סרזט כיוון שאני מניקה באופן מלא. כבר פעמיים אחרי שבוע ללא דימום כלל יש לי כתמים והפרשות דמיות. הרופא כאן החליף לי את הכדורים לכדור בשם פרימור- PRIMOR שלפי הכיתוב עליהם מכילים LISTRENOL בכמות של 0.5 מ"ג. הרופא שלי אמר שהחלפת הכדור תמנע את המשך הדימום. להפתעתי לא רק שהדימום לא נעלם אלא הוא התגבר. האם זה הגיוני? האם מומלץ לחזור לסרזט? איך למנוע את הדימום עם הסרזט? (זוהי הלידה ה3 שלי ובפעמיים הקודמות לקחתי סרזט ולא דיממתי לאחר כחודש מתחילת הנטלה שלו). אשמח לתשובה כיוון שמערך הרפואה כאן אינו מהטובים בעולם והשפה קצת קשה לי... תודה רבה.

אינני מכיר את הכדור החדש , ממליץ להמשיך בסרזט ועם הזמן הדימום יפחת מאד אך לא יעלם לחלוטין

13/01/2009 | 15:21 | מאת: אסתלה

מטעמי דת לא אפשרי מבחינתי להמשיך עם גלולות שיגרמו להפרשות דמיות גם אם מועטות. מהו החומר המופיע בגלולות אלו? האם פשוט מדובר בריכוז נמוך יותר של אסטרוגן?

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה