האם זה נורמלי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

12/01/2009 | 09:23 | מאת: חן

אני בתחילת הריון לא ידוע לי בדיוק איזה שבוע כי נכנסתי תוך כדי הנקה לא נראה לי שאני בהריון הרבה זמן כי בערך לפני חודשיים עשיתי בדיקת דם ויצא שלילי אתמול עשיתי עם מקל ויצא חיובי(אני כבר לא מניקה)רציתי לדעת אם אני לא מרגישה שום תחושת עייפות ולא סחרחורת רק קצת בחילות זה אומר שהכל תקין? גם רציתי לשאול האם יכול להיות הריון בהתחלה ומרגישים? נהדר תודה על התשובה

כל התחושות הן סוביקטיות את צריכה לבצע בדיקת הריון ו - US לקביעת תקינות ההריון

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה