מודאגת

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

11/01/2009 | 20:04 | מאת: מיכל

שלום, יש לי בת שנולדה בלידה רגילה, הריון תקין ללא בעיות כלל. כעבור שבעה חודשים מהלידה נכנסתי להריון שהסתיים בשבוע 10 כאשר בשבוע 8 הפסיק להתפתח (נצפה דופק בשבוע 7.5). כיום אני שוב בהריון שבוע 7, אך בבדיקות בטא ואולטרסאונד נמצאה עליה לא תקינה: וסת אחרונה 18.11. רמות הורמון: 1415 ב-28.12, 2800 ב-30.12 5850ב-4.1. גודל השק ב4.1 היה כ-9 מ"מ, והיום ה-11.1 גודלו היה כ12 מ"מ (אין תוצאת בטא מהיום). האם באופן מוחלט וסופי מדובר בהריון לא תקין? כמו כן, מה זה אומר ששני הריונות לא תקינים? איזה ברור נכון לעשות בשלב זה? מאד מאד מודאגת. תודה מראש, מיכל

סביר להניח כי ההריון לא מתפתח כראוי, ממליץ על ביקורת עוד שבוע - US לברור נוכחות עובר עם דופק עבור החלטה סופית

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה