סליחה על כל השאלות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

08/01/2009 | 23:09 | מאת: אילת

שלום רב יש לי מספר שאלות שעלהן אשמח לקבל תשובה: בבדיקת דם של בטא יצא 1000< האם זה נורמאלי לשבוע 5-6? ממתי ניתן לראות דופק באולטרסאונד( במידה והווסת סדירה כל 27-28 יום) וממתי רואים באולטרסאונד אם השק מלא או ריק? עשיתי אולטרסאונד בשבוע 5 + 4 ועדיין אין דופק והמחזור שלי סדיר הרופא הזמין אותי לעוד שבועיים האם זה בסדר? במידה ויש לאשה תאומים זהים או לא זהים ורק אחד מתפתח האם יש לה סיכוי להמשיך הריון של העובר שנשאר? הרופא לא שלח אותי לבדיקות דם לראות שנבטא מכפילה את עצמה..האם זה מקובל? תודה רבה וסליחה על כל השאלות אתם נהדרים!

רמת הבטא תקינה לשבוע 5, רק בשבוע 7 רואים עובר עם דופק, תאום אחד יכול להתמוסס והשני להתפתח

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה