בדיקת דם

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

31/12/2008 | 21:42 | מאת: דנדוש

שבוע 16 בבדיקות דם יצא rbc3.6 וhematocrit33 וplatelets יצא 145 לימפוציטיס יצא 16 והנטרופילס 78 אני מבינה שזה נמוך מאוד האם מסוכן לעובר הרופ שלי בחופש מבקשת תשובה מהירה תודה

01/01/2009 | 12:04 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לדנדוש שלום. ערכי הבדיקה שאת מציינת אולי מעט נמוכים.לא ציינת את כל התוצאות,כמו למשל את רמת ההמוגלובין.קחי גם בחשבון שבהריון רגיל הערכים יורדים.בכל מקרה אין סכנה לעובר.את יכולה גם להתיעץ ולהראות הבדיקות לרופא המשפחה במידה ורופאך הגינקולוג עדין בחופש. בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה