נשירה לאחר לידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

30/12/2008 | 14:46 | מאת: הדס

ילדתי לפני 3 חודשים ואני סובלת מנשירה חזקה. ניסיתי כל מיני תכשירים טבעיים אך ללא הועיל. מה עושים?

30/12/2008 | 14:49 | מאת: לי

אני לא רופאה אך קראתי הרבה. גיליתי כי במהלך ההריון אין כמעט נשירה ולאחר הלידה השיער נושר. באופן כללי השיער נושר ומתחדש, בכל יום נופלים כמאה שערות. אז מה שלא נשר במהלך ההריון נושר לך עכשיו.כך שאין לך מה לדאוג. מזל טוב

31/12/2008 | 13:15 | מאת: ד"ר אילון לחמן

להדס שלום. נשים רבות מדווחות על נשירה לאחר לידה,בעיקר לאחר לידת בנות.בדרך כלל השיער חוזר. ממליץ לך אבל להיבדק אצל רופא עור שיאבחן ויטפל בבעיה . בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה