האם יש סיכוי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

30/12/2008 | 11:06 | מאת: דנה

שלום ברצוני לדעת האם יש סיכוי כי אני בהריון היות ושחכתי לנטול את הגלולה הראשונה בסדרה, אני נוטלת גלולות- יסמין וקיימתי יחסי מין שבוע לאחר הפסקת המחזור ( מטעמי נידה)אני חשה בתתחושות וסממנים של התחלת הריון ..יש סיכוי? אשמח לקבל תשובה בהקדם...

31/12/2008 | 13:08 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לדנה שלום. הסיכוי להריון ע"פ תאורך,הינו קטן ביותר.אבל מה הבעיה לעשות בדיקת דם ,אם יש אחור, ולודא המצב.

31/12/2008 | 13:08 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לדנה שלום. הסיכוי להריון ע"פ תאורך,הינו קטן ביותר.אבל מה הבעיה לעשות בדיקת דם ,אם יש אחור, ולודא המצב.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה