שאלה בבקשה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

29/12/2008 | 07:53 | מאת: מיה

שלום לד"ר ומראש תודה. שאלתי- בניתוח של גרידה בשב' 11 (עובר ללא דופק מתאים לשב' 7), עם הרדמה כללית קצרה כמובן. 1. האם יש צורך למדוד לחץ דם+חום בטרם ההרדמה? 2. האם יש צורך למדוד לחץ דם/מצב חמצן לאחר ההתאוששות? אני שואלת כי עברתי את הגרידה בבית חולים פרטי, ולראשונה בחיי לא בדקו לי לחץ דם וחום טרם ההרדמה, וגם לא אחריה. תודה. מיה

29/12/2008 | 12:56 | מאת: ד"ר אילון לחמן

למיה שלום. ממליץ שתפני בשאלה לבהח בו טופלת.

29/12/2008 | 16:41 | מאת: לי

אני עברתי גרידה בבי"ח כרמל בחיפה. מדדו לי לפני ההרדמה ולאחריה לחץ דם וכן לפני ההרדמה עשו בדיקה של אק"ג וכמובן דופק.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה