רמת HCG

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

28/12/2008 | 18:23 | מאת: מיכל

בבדיקת הריון שבוצעה לאחר 6 ימים של איחור במחזור, ב-24.12 נמצאה רמה של 742, בבדיקה נוספת שבוצעה ב-28.12 נמצאה רמה של 1415. הרופא ציין שיש התאמה בין בדיקת הדם האחרונה לבין גודל שק ההריון. נתבקשתי לחזור על הבדיקה בעוד יומיים. אשמח לדעת האם יתכן שלמרות שהעליה אינה תקינה, מצב ההריון עשוי להיות תקין, האם יתכן שהעובדה ששתי הבדיקות בוצעו בשתי מעבדות שונות יכולה להסביר תוצאה שגויה? האם אני יכולה להתעודד מהעובדה שבבדיקה האחרונה נמצאה תאימות בין בדיקת הדם לגודל השק? אני מאד דואגת, אודה לעזרתך, מיכל.

29/12/2008 | 12:51 | מאת: ד"ר אילון לחמן

למיכל שלום. חבל באמת שהבדיקות בוצעו במעבדות שונות.דבר שיכול להסביר המצב.מצב ההריון יקבע עי בדיקות עלקול נוספות שיראו התפתחות עוברית והופעת דופק. שיהיה בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה