כאבים ברצפת האגן

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

22/12/2008 | 18:21 | מאת: מיטל

אני בשבוע 26 ביום שישי הייתי בשיעור אירובי אינסיבי (אני מתאמנת לאורך כל ההריון) בשבת החלו כאבים בזמן התישבות קימה או התכופפות ברצפת האגן הרופא אמר לי לנוח יומיים. הכאבים אמנם פחתו אך עדיין חוזרים לאחר ישיבה ממושכת או בהליכה או טלטלה בנסיעה. אני חשה בתנועות העובר שלפעמים אף מגבירות את תחושת הכאב. האם יתכן שנגרם לי נזק לרצפת האגן או לרחם? איזה בדיקות עלי לבקש?

23/12/2008 | 13:59 | מאת: ד"ר אילון לחמן

למיטל שלום. מוזר לי שאת מבצעת התעמלות אינטנסיבית בהריון.ממליץ שתיעצי גם עם אורטופד בענין הכאבים.מנוחה כמובן חשובה ביותר.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה